Mainos

Joensuun Ilosaarirockissa ammattimaisia näpistelijöitä

Tämänkertainen Joensuun Ilosaarirock on poliisin mukaan sujunut edellisvuotta rauhattomammin. Joensuun poliisista kerrotaan, että tällä hetkellä ollaan huomattavan paljon edellä viime vuotta esimerkiksi hälytystehtävien ja rikosilmoitusten määrässä.

Poliisi myös epäilee, että festivaalialueella liikkuu ammattitaitoinen henkilö tai ryhmä, joka näpistelee arvotavaraa, kuten lompakoita, kännyköitä ja kameroita. Myös festivaalilippuja ja -rannekkeita on varastettu.

Poliisin mukaan varkaat ovat iskeneet jopa telttoihin, joissa ihmiset ovat olleet nukkumassa. Yhdeltä nukkuvalta juhlijalta varkaat katkaisivat ketjun, jolla tämä oli kiinnittänyt lompakon housuihinsa.

Joensuun poliisi kehottaa festivaalivieraita suojautumaan näpistyksiltä ja varkauksilta esimerkiksi laittamalla arvotavarat nukkumaan käydessä makuupussiin.

Poliisi on kirjannut eilen ja tänään yhteensä 25 omaisuuden anastusrikosta. Tapauksia pelätään ilmaantuvan lisää.

Suomen toiseksi vanhin festivaali

Ilosaarirock on loppuunmyyty tänäkin vuonna. Suomen toiseksi vanhimman festivaalin kaikki 21 000 kahden päivän lippua myytiin jo kesäkuun alkuun mennessä.

Ilosaari luottaa perinteisesti enemmän nouseviin esiintyjiin kuin megatähtiin. Viikonlopun pääesiintyjä on kotimainen Nightwish.

Tänään festivaalin sää on ollut varsin sateinen. Se ei kuitenkaan ole haitannut Pasi Suvivuon menoa.

- Ei haittaa mitään. Täällä on niin paljon kaiffareita, joita harvoin näkee, Suvivuo toteaa.

Huomenna Joensuuhun on luvassa lähes hellelukemia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.