Mainos

Joensuun epäilty yritti sytyttää myös Sokoksen ja kirjaston

Poliisi on ottanut kiinni ja pidättänyt paikkakuntalaisen 23-vuotiaan naisen epäiltynä Joensuussa viikonloppuna palaneen vanhan makasiinin sytyttämisestä. Naista epäillään myös mm. kirjaston sytytysyrityksestä.

Poliisin mukaan kyseessä on sama henkilö, joka yritti sytyttää maanantaina tulipaloa myös Joensuun Sokos-tavaratalossa ja Joensuun pääkirjastossa.

Nainen oli yrittänyt kummassakin paikassa sytyttää naisten wc:n roskakorin. Molemmat palot saatiin pian sammumaan eikä merkittäviä vahinkoja ehtinyt syntyä. Tavaratalo jouduttiin kuitenkin sulkemaan toviksi sammutus- ja tuuletustöiden vuoksi.

- Tämä henkilö on otettu kiinni maanantaina ja sen jälkeen on saatu lisää näyttöä, että häntä voidaan epäillä myös makasiinin tulipalosta, kertoo rikoskomisario Leevi Makkonen Pohjois-Karjalan poliisilaitokselta.

Poliisilla ei ole vielä tietoa onko pidätetyllä naisella osallisuutta vastaaviin tekoihin aiemmin. Poliisi aikoo selvittää tämänkin seikan ennen vangitsemisoikeudenkäyntiä.

Rikosepäily on tarkentunut pidätettyyn naiseen poliisin omien tutkimusten ja saatujen vihjeiden tuloksena. Poliisi kiittää saamistaan yleisövihjeistä ja pyytää, että mahdollisia havaintoja palosta ilmoitettaisiin edelleen. Havainnoilla saattaa olla oleellista merkitystä tapahtumain kulun selvittämisessä.

Poliisi esittää tänään naista vangittavaksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.