Mainos

Joensuun ammuskelua edelsi käsikähmä

Joensuun eilistä ammuskelua on edeltänyt kolmen miehen käsikähmä. Tapahtumia tutkinut Joensuun poliisi kertoo, että Rantakylän kaupunginosassa Latolankatu 7:n pysäköintialueella tappeli kolme miestä nyrkein ennen ampumisvälikohtausta.

Ammuskelussa käytettiin poliisin mukaan ilmeisesti sekä starttipistoolia että pienikaliiperista käsiasetta. Jälkimmäistä poliisi epäilee itse tehdyksi. Aseet ovat kateissa. Ammuskelussa 35-vuotias joensuulainen mies sai jalkoihinsa osumat. Hän ei heti hakeutunut ensiapuun, vaan kätkeytyi läheisen kerrostalon huoneistoon.

Mies soitti hälytyskeskukseen lähes kolme tuntia ammuskelun jälkeen, kun hän havaitsi poliisin eristäneen alueen. Haavoittuneen vammat eivät ole vakavia. Lihasvammoja saanut mies on sairaalahoidossa ja pääsee kotiin lauantaina.

Poliisi on ottanut kiinni 21- ja 24-vuotiaat joensuulaiset miehet, joiden epäillään osallistuneen ammuskeluun. Miehillä ei ollut kiinniotettaessa tuliaseita. Yksi kiinniotettu vapautettiin kuulustelun jälkeen. Poliisi löysi illalla kotietsinnässä eräästä Rantakylän kaupunginosassa sijaitsevasta kerrostalohuoneistosta puoliautomaattisen haulikon, muutamia patruunoita ja ampumiseen kelpaamattomia asejäljitelmiä. Poliisi jatkaa välikohtauksen selvittämistä ja kiinniotettujen kuulustelemista.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.