Mainos

Joensuuhun lisää lentoja

Finncomm Airlines lisää lentoja Joensuu-Helsinki -reitillä. Uusi vuoropari tulee täydentämään iltatarjontaa. Lentoasemien palveluiden sujuvuus paranee, kun esimerkiksi turvatarkastustapahtumaa on tehostettu.

Uusi iltavuoro alkaa maaliskuun lopussa eli kesäaikataulun alkaessa. Kyseessä on lisävuoro, joka tukee liikematkustusta.

Joensuun lentoasemalta on hyvät yhteydet pääkaupunkiseudulle, sillä Finnair ja Finncomm Airlines lentävät Helsinkiin. Lentoasema on elänyt kansainvälisten yritysten ja yliopistokaupungin mukana; matkustajamäärä oli vuonna 2008 noin 134 300.

Liikuttaessa käsimatkatavaralla riittää, että lentoasemalle saavutaan 30 minuuttia ennen aikataulunmukaista lähtöaikaa. Esimerkiksi Finncommin kotimaan lennoilla ei varata istuinpaikkoja, tällöin liikuttaessa käsimatkatavaralla ei ole välttämätöntä tehdä lähtöselvitystä laisinkaan, jonka ansiosta prosessi kokonaisuudessaan on nopeampi.

Finncomm lentää Joensuu-Helsinki -reitillä maanantaina kolme vuoroparia, tiistaista perjantaihin neljä vuoroparia, lauantaisin kaksi vuoroparia ja sunnuntaina kolme vuoroparia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.