Joe Jonas exänsä erolaulusta: Se ei kerro minusta!

Laulaja Joe Jonas vakuuttaa, ettei ex-tyttöystävä Taylor Swiftin tuore laulu kerro suinkaan hänestä.

Taylor Swiftin, 22, uunituore We Are Never Ever Getting Back Together -laulu on herättänyt paljon kiinnostusta. Swiftin tiedetään kanavoivan biiseihinsä omia kokemuksiaan, joten arvailut siitä, kenestä laulu kertoo, käyvät kuumina.

Swiftin uutuus kertoo parista, joka ei pysty pysymään erossa toisistaan ja yksi mies vakuuttaa, ettei hän ole tämän suhteen toinen osapuoli. Joe Jonas, 23, erosi kaunottaresta vuonna 2008 eikä haikaile takaisin suhteeseen.

– En usko, että me koskaan yritimme (palata yhteen) uudelleen, joten voin kertoa, ettei se kerro minusta, Jonas vakuutti radiohaastattelussa.

– Minusta laulu on kuitenkin mahtava. Taylor tekee popmusiikkia todella hyvin ja olen iloinen hänen puolestaan.


Ex-pari vaihtaa kuulumisia niin usein kuin mahdollista ja Jonas on jopa mennyt katsomaan Swiftin konserttia.

– En ole juuri puhunut hänelle viime aikoina, mutta minulla oli mahdollisuus mennä hänen konserttiinsa viime vuonna ja hänen live-esiintymisensä on ilmiömäistä. Sanoisin, että jokaisen pitäisi mennä katsomaan häntä, jos ei se vielä ole ollut mahdollista, ylpeä ex-poikaystävä kehaisi haastattelussa.

Swiftin tuore laulu voikin kertoa siis tähden muista ex-poikaystävistä, kuten näyttelijä Jake Gyllenhaalista, Twilight-tähti Taylor Lautnerista tai laulaja John Mayerista. Nykyisin kaunotar seurustelee Conor Kennedyn kanssa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash,

Lähde: People.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja