Mainos

Jo toinen matkustajakone teki tänään hätälaskun

Britanniasta Barbadokselle matkalla ollut matkustajakone on joutunut palaamaan vian vuoksi takaisin Lontoon lentokentälle.

Virgin Atlantic -yhtiön kone palasi Gatwickin lentokentälle tunnin kuluttua lähdöstä, sillä kapteeni oli havainnut koneessa teknisen vian. Vian laadusta ei ole kerrottu. Yhtiön tiedottaja kertoi, että lento keskeytettiin normaalina varotoimenpiteenä.

Boeing 747 -tyyppinen kone laskeutui turvallisesti kentälle mukaanaan yli 300 matkustajaa. Kone vietiin heti mekaanikkojen tarkastettavaksi.

Tänään myös toinen matkustajakone joutui tekemään hätälaskun. Kyseessä oli brittiläisen halpalentoyhtiön EasyJetin matkustajakone, joka oli matkalla Lontoosta Italiaan, Sardiniaan. Kone laskeutui Nizzaan, sillä koneen ohjaamoon alkoi muodostua savua.Laskeutumisen jälkeen yksi stuertti vietiin sairaalaan hengitysongelmien vuoksi. Pelastusviranomaiset arvelivat savun johtuneen sähköviasta. Boieng 737 -tyyppisessä koneessa oli 130 matkustajaa.

Euroopan toiseksi suurin halpalentoyhtiö EasyJet aloittaa Suomen-lennot marraskuun alussa. EasyJet lentää päivittäin Lontoon Gatwickin ja Helsinki-Vantaan välillä.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.