Mainos

Jippii pääsemässä kuiville

Jippii Group alkaa maksaa velkojilleen suorituksia ensi kuun alusta. Yrityssaneeraushakemus vedetään pois tiettyjen ehtojen täyttyessä.

Jippii Groupin hallitus on päättänyt järjestää yhtiön vastuut vapaaehtoisesti yhdessä velkojien kanssa. Jippiin ja sen velkojien viime viikkojen aikana käytyjä neuvotteluja kuvataan myönteisiksi ja tuloksekkaiksi.

Jippii sanoo, että yhtiön rahoitusasemaa ja likviditeettiä parantaviin pääomalainoihin on saatu riittävästi sitoumuksia nykyisiltä velkojilta ja uusilta sijoittajilta. Velkojen maksuohjelmasta on myös tehty kahdenvälsiiä sopimuksia päävelkojien kanssa.

Jippii suunnittelee laskevansa liikkeelle kaksi vaihdettavaa pääomalainaa ja yhden vaihdettavan velkakirjalainan, joiden avulla velat voitaisiin järjestellä uudelleen. Liikkeelle laskettavien lainojen yhteispääoma on korkeintaan 16,4 miljoonaa euroa, ja niillä voidaan merkitä korkeintaan 32 miljoonaa Jippiin osaketta.

Jippii Group sanoo, että vapaaehtoinen velkojen järjestely tullaan hallinnollisesti toteuttamaan kuluvan kuun loppuun mennessä. Velkojille aletaan maksaa suorituksia tehtyjen sopimusten mukaisesti maaliskuusta alkaen.

Yhtiön tänään kokoontunut ylimääräisen yhtiökokouksen jatkokokous päätti, että vireillä oleva yrityssaneeraushakemus vedetään pois. Tämä kuitenkin edellyttää, että suunniteltujen vaihtovelkakirjalainojen merkintöjä on vähintään 85 % lainojen yhteispääomasta. Jippiin velat yrityssaneeraushakemuksen jättöhetkellä olivat 39,2 miljoonaa euroa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.