Mainos

Jippii Group jatkoi ostoksia Saksassa

Internet-yhtiö Jippii Group eli entinen Saunalahti ostaa Hannoverissa majaansa pitävän Internet-operaattorin Cross Telekomin. Saksalaisyhtiöllä on noin 15 000 liittymäasiakasta ja sen vuosiliikevaihto on noin 11 miljoonaa Suomen markkaa.

Internetin käyttöä kahvilassa

Cross Telekom maksaa Jippiille noin 2,2 miljoonaa markkaa. Hannoverilaisyhtiön ostaminen on jatkoa Jippiin lokakuussa alkaneelle Saksan-valloitukselle. Tuolloin suomalaisyhtiö osti noin 30 miljoonalla markalla frankfurtilaisen Internet-operaattorin Gigabellin. Cross Telekomin hankinnan jälkeen Jippiillä on noin 100 000 saksalaista liittymäasiakasta.

Varatoimitusjohtaja Matti Roto myöntää, että luku on vielä pieni 80 miljoonan asukkaan Saksassa, mutta uskoo Jippiin nousevan nopeasti keskisuureksi pelaajaksi suurimman EU-maan Internet-markkinoilla. Tätä nykyä suuryhtiöt Deutsche Telekom ja American Online hallitsevat ylivoimaisesti Saksan Internet-markkinoita.

-Jippiillä on kiikarissa muitakin Cross Telekomin kokoisia ostokohteita, Roto kertoo. Frankfurtin ja Hannoverin jälkeen yhtiön mielenkiinto kohdistuu erityisesti Düsseldorfin alueelle. Suomen ja Saksan lisäksi Jippii Group tarjoaa Internet-palveluja Britanniassa ja Norjassa.

(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.