Jethro Rostedt taas dieetillä: Aiemmin yritin liian rajusti

Suomen kuuluisimpiin jojolaihduttajiin lukeutuva liikemies Jethro Rostedt aikoo tällä kertaa suhtautua dieettiin rennommin.

Kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt on kesän jälkeen ottanut jälleen itseään niskasta kiinni. Rostedt aloitti viime viikolla dieetin, mutta tällä kertaa hän suhtautuu tavoitteisiin aiempaa rennommin.

– Tässä on kesällä ollut ankkurointivaihe, mutta olen yrittänyt liikkua ja liikunkin. Ajattelin aloittaa rauhallisella vaiheella, olen ehkä yrittänyt aiemmin liian rajusti, joten jos nyt pärjäisi tällaisella pienemmällä liikkeellä, Rostedt suunnittelee.

Millaisia tavoitteita Rostedtilla on tällä kertaa?

– Muutama kilo olisi tarkoitus jouluksi pudottaa, sitten on kivampi ottaa lanttuloora esiin jouluna.

Parhaillaan Jethro keskittyy säännölliseen ateriointirytmiin. Siinä riittääkin haastetta menevälle miehelle.

–  En ole kertaakaan siinä onnistunut, jos nyt pari kuukautta edes onnistuisi. Tosin unohdin taas eväät kotiin, vaikka jääkaapissa olisi ollut hikinen sämpylä. Ei auta kun hakea jostain jotain juustokakkua.

Ei kai ote lipsu jo nyt?

– No kyllä, Jethro nauraa.

Ruokavalion lisäksi miehen suunnitelmiin kuuluu urheileminen. Tai siis Jethron sanoin ”JPJ-kuntoilu” eli ”joka päivä jotain”.

– Kaverini on kauhea kuntohirmu, joka juoksee ja pyörii tuolla joka paikassa. Hän sanoo, että se on kova juttu jos joka päivä tekee jotain edes puoli tuntia. Eilen poljin kuntopyörääni ja tänään ajattelin käydä vähän kävelyllä. Uimaan ei uskalla mennä, kun siellä voi olla venäläisten sukellusvene.

Tiukat ajat asuntomarkkinoilla

Asuntomarkkinoilla on meneillään tiukka syksy, joten Jethrolla on kädet täynnä töitä. Kiireinen liikemies ja hänen perheensä ovat kuitenkin tottuneet kiireiseen elämänrytmiin.

–  Valitettavasti nyt on niin, että yritän ehtiä joka paikkaan. Mutta kun mietitään asuntokauppaa, niin meillä on ollut niin huono kesä. Nyt ei ehdi miettiä perheasioita vaan täytyy painaa markkinoilla Taloustilanne on mikä on ja yhteiskunta muuttuu niin rajusti, että ei taida itse pysyä perässä.

Jethro vieraili aiemmin viikolla MTV3-kanavan Huomenta Suomi -ohjelmassa keskustelemassa asuntomarkkinoista. Katso vierailu videolta:

Lue myös:

    Uusimmat