Jethro Rostedt laihtui huimasti: Vaatekaapin sisältö uusiksi

Ikuinen laihduttaja Jethro Rostedt onnistui pudottamaan painoaan yli kymmenen kiloa.

MTV3:n Diili-ohjelmasta tuttu kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt kuvailee olleensa laihdutuskuurilla armeijan jälkeen lähes koko ikänsä. Tällä kertaa Jethro on kuitenkin myös onnistunut pudottamaan painoaan, nimittäin yli kymmenen kilon verran. Rostedt innostui ottamaan itseään kunnolla niskasta kiinni tehtyään elämänmuutoksen Ylen Elämä pelissä -ohjelmassa.

– Aika mukavastihan tässä on kiloja lähtenyt, yhteensä 11,3 kiloa. En nyt tiedä, onko tavoitteena rantakunto, mutta kunhan nyt ei ihan rantapallo olisi, Jethro heittää.

Jehtro on huomannut laihtumisen aiheuttaneen elämään konkreettisia muutoksia ja miehen muodonmuutos on kerännyt huomiota myös ulkopuolisilta.

– Ohikulkijat ovat sanoneet, että laihtunut olet, kun silmät näkyvät, Jethro nauraa.

– Vaatekaapin sisällöstä yli puolet on mennyt uusiksi, vanhat pöksyt putoavat jalasta. Tällä kertaa olen sen verran asenteella mukana tässä, että olen heittänyt vanhat vaatteet pois. Yhden ison takin pidin ihan vain pilailumielessä.

Jethro muistelee laihtuneensa lähes vastaavia kilomääriä osallistuessaan MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun syksyllä 2010. Vuosien aikana kiloilla on kuitenkin ollut tapana kertyä takaisin.

– Se on vähä kuin kevät keikkuen tulevi, niin palaavat kilotkin. Nyt on kuitenkin kova yritys, etteivät kilot tulisi takaisin. Tietenkin jos on tietty paksuusgeeni, niin se voi olla hankalaa. Kerran kun repsahtaa, niin kierre on valmis.

Rosterdtin tavoitteena on pudottaa kiloja rauhallista tahtia. Maaliin on vielä matkaa.

– Laihduttamisen alussa on pirullista se, että kolmen kilon laihtumisen kohdalla lannistetaan hokemalla sen johtuvan vain nesteiden poistumisesta. Nyt on sentään vähän enemmän pudonnut. Tavoitteena olisi päästä alle sataan kiloon, eli vielä pitäisi noin kahdeksan kiloa pudottaa.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja