Mainos

Jethro Rostedt grillasi Star Trek -tähteä

Liikemies ja varsinainen moottoriturpa Jethro Rostedt innostui kuittailemaan kanadalaistähdelle sosiaalisen median kautta.

MTV3:n Diili-ohjelmasta muistettava sanavalmis liikemies Jethro Rostedt lähti tiistain ja keskiviikon välisenä yönä aamukolmelta ajelemaan työkeikalle kohti Kuopiota. Aamuvarhaisella Twitteriä selatessaan Rostedt havahtui tylsään tarjontaan ja päättikin osoittaa palautteen suoraa yhdelle seurattavistaan, William Shatnerille. Muun muassa näyttelijänä ja tuottajana toimiva Shatner tunnetaan parhaiten kapteeni James T. Kirkin roolista Star Trek -sarjassa.

– Kun lähtee yöllä, 3:n aikaan klo 9 työtapaamiseen,seuranaan vain @WilliamShatner in kus**et twiitit, on todella klousaus-orientoitunut, Jehtro twiittasi.

Jethro kuvailee MTV3.fille Shatnerin twiittien olevan yleensä viihdyttäviä, mutta tällä kertaa kävi toisin.

– Aika väsyneitä twiittejä. Satuin siihen aikaan joutumaan huonojen twiittien sateeseen ja ensimmäisenä Shatnerin sanomisista tuli mieleen, että aika kus**iahan ne olivat, Rostedt nauraa.

Kuinka ollakaan, maailmantähti reagoiRostedtin suomenkieliseen twiittiin tiedustelemalla Jethrolta, miksi hän työskentelee niin myöhään? Rostedt vitsaili suuren pankkilainan valvottavan häntä, mutta selvensi sitten kellon olevan vasta 4.40 Suomessa. Tämän jälkeen Jethro vielä kiusoitteli, eikö Shatner itse saa kiusoittelun jälkeen enää nukuttua.

– Meillä oli ihan mieletön sessio aamulla. Eihän meitä todellakaan kavereiksi voi sanoa, mutta Shatner on huumorimies ja minäkin yritän olla, joten siinä oli sellaista normaalia läpänheittoa. Shatner varmaan perehtyi twiittiini netin kääntöpalvelun avulla, Jehtro miettii.

Rostedt kertoo ihailleensa Shatneria jo pitkään. Star Trekin lisäksi mies on seurannut Shatnerin suoriutumista Comedy Central Roast -sarjan grillauksessa. Kenties Jethro aikoo twiitata tähdelle vielä lisää?

– Varmasti jotain tulee laitettua, mutta katsoo nyt, ideat twiitteihin tulee yleensä niin yhtäkkiä, Jehtro nauraa.

Noin 100 000 kilometriä vuodessa ajava Rostedt oli hypännyt aamuyöllä jälleen rohkeasti auton rattiin, vaikka hän vasta tiistaina joutui ikävään peurakolariin: Radio Nova: Jethro Rostedt ajoi rajun peurakolarin: Luojan kiitos olen hengissä!

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja