Jessica Simpson suruissaan – puheet painosta piinaavat

Laulaja Jessica Simpsonin fanit eivät ole tyytyväisiä laulajan huimaan painonpudotukseen.

Toukokuussa esikoisensa synnyttänyt Jessica Simpson pyrki kesän aikana pääsemään vauhdilla eroon raskauden myötä saamista kiloista. Simpson synnytti esikoisensa Maxwellin toukokuussa.

– Jessica on vuosien ajan esitellyt upeaa vartaloaan ja nauttinut siitä. Nyt fanit eivät kuitenkaan ole enää kehuneet hänen ulkomuotoaan ja se saa Simpsonin surulliseksi. Jessica yrittää käsitellä tunteitaan huumorin keinoin ja peittää höpöttelyllään todelliset tunteensa, lähde vihjaa InTouch-lehdelle.

Syyskuussa Simpson esitteli laihdutustuloksiaan Katie Couricin emännöimässä televisio-ohjelmassa. 32-vuotias Jessica kertoi haastattelussa laihtuneensa 18 kiloa. Tulokseen hän on päässyt muuttamalla ruokavalionsa terveelliseksi ja urheilemalla neljä kertaa viikossa. Hoikistuneen vartalon lisäksi Jessica tienaa laihdutusprojektillaan mukavat rahat. Weight Watchers -yrityksen mainoskasvona hän kuittaa noin neljän miljoonan dollarin suuruisen palkkion.

Vaikka Simpson on laihtunut huimasti, ovat tähden julmat arvostelijat muistuttaneet häntä siitä, ettei Jessica kuitenkaan ole entisissä mitoissaan.

– Viime kuukaudet olivat Jessicalle hyvin rankkoja hänen taistellessa painonsa kanssa. Simpsonilla oli hurjat paineet painonpudotuksesta ja hän oli hyvin ylpeä edistymisestään. Tuon kaiken jälkeen ihmisten julmat kommentit ja haukut todella sattuvat, lähipiiristä kerrotaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat