Jessica Simpson raskauskiloistaan: En uskonut painoani todeksi

Laulaja Jessica Simpson ihmettelee nyt, miten hän lihoi huomaamattaan yli parikymmentä kiloa.

Kesällä 2013 toisen lapsensa saanut Jessica Simpson on saanut karistettua raskausajan kilonsa ja nauttii nyt elämästään täysillä.

Onnellisen perheenäidin tyytyväisyyttä elämään lisää varma tunne omasta vartalosta. Parhaillaan Jessica mainostaa uutta uimapukumallista, mutta raskauden jälkeen hänen itsetuntonsa oli koetuksella.

– Olin niin epävarma. En voinut uskoa painoani todeksi. En olisi koskaan kuvitellut vaa'alla näkyneitä numeroita, Jessica ihmetteli ABC's Good Morning America -ohjelmassa.

Daily Mailin mukaan Jessica Simpson laihdutti noin 22 kiloa ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen alle kaksi vuotta sitten. Pian tämän jälkeen Jessica alkoi odottaa toista lastaan, Maxia, joka syntyi viime kesänä.

– Minun oli vaikea estää painon nousua raskauden aikana. Arvasin, että saan laihduttamani kilot takaisin, joten en edes ajatellut asiaa paljon, Jessica myöntää.

Nyt hieman yli puoli vuotta toisen lapsen syntymän jälkeen Jessica on taas saanut tiputettua raskauskilonsa ja on samoissa mitoissa kuin ennen raskauksia.

Motivaatiota laihdutusprojektiin toi muun muassa suunnitelmissa olevat häät Eric Johnsonin kanssa.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat