Jessica Simpson paljasti kunto-ohjelmansa – tällainen on tähden päivä!

Jessica Simpson paljasti Us Weekly -lehdelle päivittäisen kunto-ohjelmansa ja dieettinsä.

Laulaja Jessica Simpson ja hänen kihlattunsa Eric Johnsson, 33, saivat perheenlisäystä toukokuussa 2012. Neljä kuukautta synnytettyään esikoistyttärensä Maxwellin tuore äiti ponnistelee päästäkseen takaisin huippukuntoon. Simpson paljasti Us Weekly -lehdelle kunto- ja diettiohjelman, jota noudattaa päivittäin.

Jessica Simpsonin päivä:

klo 7.00 Simpson herää ja syöttää Maxwellin. Aamiaiseksi hän syö puolikkaan voileivän, jonka välissä on kananmunan valkuainen, paprikaa ja rasvatonta cheddar-juustoa.

klo 8.00 Simpson nappaa sykemittarin mukaan ja lähtee aamukävelylle perheensä kanssa. Hän yrittää kerätä 14 000 askelta päivittäin. Kävelyn jälkeen Simpson syö marjoja, banaania, melonia tai greppiä.

klo 11.00 Neljänä päivänä viikossa Simpson käy kunto-ohjaajansa luona ja kuntoilee 45 minuuttia kerrallaan. Lämmiteltyään hän tekee muun muassa circuit-harjoituksia sekä ojentajalihas- ja vatsalihasliikkeitä.

klo 12.30 Keskiviikkoisin Simpson punnitsee itsensä.

klo 13.00 Lounas on Simpsonin päivän runsain annos. Hänen lempiruokaansa on pinaattisalaatti, jossa on kanaa ja päärynää.

klo 14.00 Simpson käy kävelyllä tyttärensä kanssa tai harjoittelee juoksumatolla televisiota katsellen. Kuntoilun lopuksi hän nauttii smoothien.

klo 18.30 Kylvetettyään tyttärensä, Simpson nauttii illallisen. Yleensä hän syö kala-annoksen, johon kuuluu paistettua munakoisoa, parsakaalia ja parsaa. Jälkiruoaksi hän nauttii muutaman suklaatryffelipatukan.

klo 22.00 Valot pois ja nukkumaan!

AVA

Kuva: Splash News

Lähde: Us Weekly

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja