Jessica Simpson häpeää kihlattuaan!

Laulaja Jessica Simpson on pikkuhiljaa tajuamassa, mitä täysin rahattoman ja työttömän miehen kanssa seurustelu voi olla, jos itse on miljonääri.

Eric Johnson nosti punan kihlattunsa Jessica Simpsonin poskille Aspenissa huomauttaessaan laukkukaupassa Simpsonin ostaman laukun hinnasta. Tähti oli lunastamassa 3000 euron Fendi-laukkua, kun Johnson kommentoi hämmentyneenä laukun hintaa.

– Jess pyöräytti silmiään ja katsoi häntä vihaisesti. Hän yritti kuitata sen naurulla myyjän edessä, mutta sen huomasi, että hän oli häpeissään, tilanteen todistanut henkilö kertoo.

Johnson häpäisi Simpsonin myös kaatuilemalla humalassa aspenilaisesta trendiravintolasta poistuessaan. Tämän jälkeen mies jatkoi juomista toisessa ravintolassa.

Vaikka pari onkin rakastunut, Johnsonin sivistyksen, tyylin ja rahan puute on aiheuttamassa kitkaa kyyhkyläisten välille. Työttömän ex-urheilijan rinnalla Simpson joutuu maksamaan kaiken, myös häät.

– Jessica haluaa supersuuret häät, joten se tarkoittaa, että hän joutuu itse maksamaan ne, lähde kertoo.

Ystävät pohtivatkin jo, onko Simpson vihdoin tajuamassa, mihin on päänsä pistänyt.

– Vaikka Jess ei malttanut odottaa kihlautumistaan, hän ei ole asettanut päivämäärää vielä eikä hän ole aloittanut suunnittelua. Se pistää miettimään, toteutuvatko häät vai kyllästyykö Jess maksamaan laskuja ja etsiikö hän miehen, joka olisi taloudellisesti samassa tilanteessa, lähde pohtii.

MTV3/Helmi

Lähde: celebitchy.com

Kuva: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja