Jessica Biel: Haluan olla paha tyttö!

Näyttelijä Jessica Biel on sitä mieltä, että hänen on aika päästä eroon kiltin tytön maineestaan.

Laulaja-näyttelijä Justin Timberlaken kanssa hiljattain kihlautunut Jessica Biel, 30, haluaa tuhota kiltin tytön maineensa. A-Team -tähti katsoo, että nyt olisi korkea aika heittäytyä pahaksi.

– Minun on tuhottava maineeni. Tämä kaikki "olen sosiaalinen ja tosi terve" -puhe on niin nuhteetonta. Se tulee olemaan uusi juttuni: elä synkästi ja epäterveellisesti. On aika heittäytyä hyvin, hyvin pahaksi, Biel velmuili.

Kaunotar myöntää, ettei aina ole ollut naisellinen. Hänellä oli tapanaan laittaa Barbiensa harrastamaan seksiä keskenään ja kerran hän leikkasi niiden päät irti tehdäkseen jouluvalot.

– Homman nimi oli aina se, että "leikitään seksiä Barbieilla!" Barbieni olivat yleensä alasti. Kerran irrotin heidän päänsä, leikkasin niiden hiukset, väritin niiden lyhyet ja piikikkäät hiukset tusseilla ja tein päistä jouluvalot. Joka vuosi ripustimme joulukuuseemme nuo Barbie-valot. Se näytti pirulliselta. Vanhempani suhtautuivat coolisti, he näkivät sen olevan itseilmaisun muoto, Biel muistelee W Magazine -lehdessä.

– En koskaan samastunut tyttöihin. Tytöt hermoilivat kaikesta. He olivat jänishousuja ja se taas ei ollut minua, Biel kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja