Jessica Alba hukkui vauvalahjoihin

Ensimmäistä lastaan odottava Jessica Alba nautti ystäviensä ja läheistensä kanssa raskauden tuomista iloista loisteliaiden vauvakutsujen merkeissä.

Vauvakutsut järjestettiin viime sunnuntaina Ever After Teahousessa, jonne saapui noin 35 Jessican läheistä ystävää ja perheenjäsentä, mukaan lukien Jessican sisko sekä tulevan lapsen isä Cash Warren.Vieraat alkoivat saapua paikalle yhden maissa ja juhlien päävieras, Jessica suurine masuineen, saapui vieraidensa joukkoon noin puoli kahden aikaan tyylikkäästi mustaan pitkään pukuun ja aurinkolasihin pukeutuneena.

Kutsut järjestettiin ulkona, ja vieraat pääsivät nauttimaan runsaista tarjoiluista valkoisten sateenvarjojen alla. Tarjoiluihin kuului muuan muassa tummaan ja valkokuklaaseen kastettuja mansikoita sekä jäätelödrinkkejä. Juhlapaikka oli koristeltu laventelin ja valkoisen sävyin ja musiikiksi oli valittu pehmeää ja rentoa Buena Vista Social Clubia sekä kevyttä jazzia.

Jessicaa ja tulevaa lasta vieraat muistivat valtavalla lahjavuorella, jonka kätköistä löytyi muun muassaluksuslastenrattaat, kehto, lastenkirjoja, vaatteita sekä jättimäinen kaniinipehmolelu. Myöskään vieraat eivät joutuneet lähtemään tyhjin käsin, sillä he saivat matkaansa ison turkoosin lahjakassin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat