Jesse Puljujärven ratkaisulle kehuja – suomalaisen aiempi päätös ihmetyttää vieläkin: ”Edmontonissa se ei näytä hyvältä”

Edmonton Oilers kertoi hiljattain, että Jesse Puljujärven uusi pelinumero on 13. Oilersin harjoitusleirillä kehuja keränneen suomalaisen ratkaisu on saanut paljon huomiota tällä viikolla.

Oilersia pitkään seurannut NHL-toimittaja Jim Matheson on myös kehunut Puljujärveä. Mies päätti kuitenkin vielä hämmästellä Puljujärven aiempaa pelinumeroa 98.

– Erinomainen juttu, että numero 98 lähtee Jessen selästä. Sanoin niin jo ennen harjoitusleiriä. Edmontonissa se ei näytä hyvältä, numeron 98 käyttäminen. Vain kolme NHL-pelaajaa (Brian Lawton, Mikhail Sergachev ja Puljujärvi) on käyttänyt numeroa. Nyt hänen numeronsa on 13, kirjoitti Matheson.

Mathesonin viesti herätti paljon ihmetystä. Eräs hämmästeli esimerkiksi sitä, miksi Connor McDavid voi käyttää numeroa 97 ilman sen suurempaa kritiikkiä.

– Ei ole ok, että pelaaja käyttää numeroa 98 kaupungissa, jossa 99 tuli kuuluisaksi. Minua ei kiinnosta, jos Jesse syntyi sinä vuonna. Se vain näyttää huonolta. On vain hyväksyttävä, että on paljon muita numeroita, ja Jesse valitsi numeron 13. Hyvä uusi alku hänelle, perusteli Matheson.

Matheson viittasi kirjoituksissaan Oilers-legenda Wayne Gretzkyyn, jonka pelinumero 99 on jäädytetty koko NHL:ssä.

Katso viestit alta.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja