Jesse James: Miljoonat miehet pettävät!

Vaimoaan pettänyt Jesse James kertoo lisää ajatuksiaan kariutuneesta avioliitostaan uusimmassa Men's Journal -lehdessä.

Vaimoaan pettänyt Jesse James jatkaa avautumistaan lukuisista suhteista, jotka johtivat hänen ja Oscar-voittaja Sandra Bullockin (kuvassa) eroon. Mies sanoo olevansa vain yksi miljoonasta.

– En koskaan pakoillut tekoani. Otin niistä täyden vastuun. Petin vaimoani. Arvaa mitä? Niin tekevät miljoonat muutkin miehet, James kertoo Men's Journal -lehden haastattelussa.

– Rehellisesti sanottuna oli epäreilua, että edes olin parisuhteessa. Sabotoin kaiken. En koskaan ollut sataprosenttisesti mukana. Olen itsetuhoinen. Tein todella huonoja valintoja.

Kun tieto uskottomuudesta levisi julkisuuteen, James kirjautui kuntoutukseen. Tämä päätös on miehen omien sanojen mukaan muuttanut hänen elämänsä.

– Olin kuin eläin häkissä. Minun oli paettava, ennen kuin romahtaisin tai tekisin jotain todella typerää. En tiedä, miksi menin (kuntoutukseen). Tarvitsin vain apua. Sinne päästyäni ajattelin, mitä nämä kaikki ihmiset tekevät täällä? He ovat todella sekaisin. Pian kuitenkin tajusin, että minä olin se sekopää. Tajusin olevani koukussa vihaan ja että tulisi olemaan minusta itsestäni kiinni, saanko itseni ruotuun, James jatkaa.

James kertoo, että intensiivisen terapian jälkeen hänestä tuntuu, kuin elämä olisi alkanut alusta.

– Painoin nollausnappulaa. Kaikessa.

Nyt James on kihloissa tatuointiartisti Kat Von D:n kanssa, jota kertoo suuresti rakastavansa.

MTV3/Helmi

Kuva: WireImage/AOP

Lähde: People.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja