Jenny McCarthy todistaa: Paljetit sopivat aikuisellekin naiselle

Viihdemaailmassa menestynyt Jenny McCarthy keräsi pisteet kotiin tyttömäisessä mekossa, jonka kimmeltävät paljetit olivat positiivinen yllätys nelikymppisen kaunottaren yllä.

Näyttelijä, malli ja koomikko Jenny McCarthy, 40, näyttäytyi viikonloppuna Pasadenassa asussa, jonka olisi voinut kuvitella ennemmin teinitytön kuin 40-vuotiaan Hollywood-kaunottaren yllä. Tästä huolimatta McCarthy kantoi asua upeana ja todisti, että nelikymppinenkin voi olla upea näky kimmeltävissä asuissa.

McCarthy oli valinnut ylleen vaaleanpunaisen lyhythihaisen mekon, joka ylsi hieman hänen polviensa yli. Kaksiosaisen asun kiintopisteinä toimivat tummansiniset paljetit, jotka kimmelsivät upeasti auringossa.

Vuosia mallina työskennellyt McCarthy ei pelkää värejä ja hänen viimeisin asunsa onkin osoitus siitä, kuinka muutkin kun teinitytöt voivat valita ylleen sekä pinkkiä että kimmellystä – kunhan asukokonaisuus on muuten hallittu. Etenkin talven pimeydessä pirteät värit voivat piristää suomalaistenkin yllä nähtyjä asukokonaisuuksia ja tuoda raikkautta tummanpuhuvaan vaatekaapin valikoimaan.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja