Jennin ja Suskin kassi:

- 3 rambutan-hedelmää - kiwano - luomu-kevytviili - brie-juustoa - ahvenfile - kuhafile - voitaikinalevyjä - vihreitä oliiveja

Harri Syrjäsen, Jennin ja Suskin menu:

Kuha-chevice

100 g kuhan filettä 1/2 sitruunan mehu minttua

Kuutioi kuha ja mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunan mehulla. Pilko minttu ja sekoita joukkoon. Anna maustua 19 min.

Ahven-culibiakka

1 voitaikinalevy 1 ahvenfile 4 vihreätä oliivia 2 siivua kiwanoa

Kauli voitaikina ja asettele loput ainekset toiselle taikinapuolikkaalle. Taita toinen puoli yli ja painele reunat kiinni. Leikkaa ylimääräinen taikina pois ja paista uunissa 200 c:ssa 15 min.

Paistettua brie-juustoa

pala brie-juustoa 1/2 kiwano korppujauhoja vehnäjauhoja muna

Paneroi juusto ja paista voissa. Kuori ja pilko kiwano. Paahda sokeri ja lisää kiwano. Keitä 10 min.

Brie-juusto lehikäinen

80 g brie-juustoa 1 voitaikinalevy 3 rambutania

Leikkaa rengasmuotilla ympyrä taikinasta ja paista uunissa 200 c:ssa 10 min.. Halkaise ja täytä juustolla ja rambutaneilla.

Lue myös:

    Uusimmat