Jennin äidin korutilaus otettiin hiukan liian kirjaimellisesti: "Repesin nauruun"

Jenni repesi nauramaan, kun hän näki, millaisen korun hänen äitinsä oli erehdyksissään netistä tilannut.

Katso yltä video maailman kalleimmasta jalokivestä.

Nettitilaukset saattavat joskus epäonnistua mitä hulvattomammilla eri tavoilla. Niin kävi myös Jennin äidille, joka tilasi itselleen korun netistä.

Jenni kertoo MTV Uutisille, että hän oli sisarustensa kanssa antanut äidilleen aikoinaan äitienpäivälahjaksi hopeisen korun, jossa keskellä roikkui sydän.

Korun sydän oli kuitenkin valitettavasti tippunut ja kadonnut, joten äiti halusi tilata uuden alkuperäisen tilalle.

– Äiti ei ole mikään tekniikan ihmelapsi, ja hänelle tuli pieni virhe tilauksessa. Hän halusi korun ilman kaiverruksia, mutta kun korua yritti tilata ilman, että pisti kenttään tekstin, niin kone herjasi "profiloi koru". Noh, äiti yritti laittaa siihen vain välilyöntejä tai pisteitä, mutta sekään ei kelvannut. Niinpä äiti kirjoitti kenttään "en halua kaiverrusta" ja sellaisen korun se sitten sai, Jenni selittää.

Ja totisesti: Jennin äidin pyyntö oli otettu kirjaimellisesti ja korussa komeili kaiverrus: "En halua kaiverrusta".

Hauska muisto

– Äiti laitto minulle viestinä kuvan korusta ja tekstinä luki "en tiedä itkeäkö vai nauraa". Itse kyllä repesin nauruun, Jenni naurahtaa.

Kuvan hauskasta mokasta Jenni jakoi myös suosittuun Facebook-ryhmään, jossa se on kerännyt paljon huvittuneita reaktioita.

Mutta tuleeko koru nyt käyttöön vai miten sille käy?

– Alun perin oli tarkoitus, että äiti hioo tekstin pois, mutta nyt hän tuumii, raaskiiko sittenkään. Ehkä hän vain pitää korun hauskana muistona, Jenni sanoo.

Korjattu 17.10. klo 11.05: sana sisarten muotoon sisarusten.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja