Jennifer Love Hewitt on hulluna Robert Pattinsoniin

Näyttelijä Jennifer Love Hewitt yritti hiljattain pyytää fanittamansa Twilight-tähti Robet Pattinsonin nimmaria, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Amerikkalaisnäyttelijä Jennifer Love Hewitt on myöntänyt olevansa hulluna Englannista kotoisin olevaan näyttelijään, Twilight-komistus Robert Pattinsoniin. Jennifer jonotti muiden naisten mukana yli tunnin päästäkseen verenimijän kanssaan samaan valokuvaan, mutta joutui pettymään.

Musertunut Jennifer muisteli:

– Rakastan häntä. Rakastan hänen näyttelemäänsä Edwardia! Minä todella odottelin jonossa yli tunnin päästäkseni hänen kanssaan samaan valokuvaan ihkaensimmäisen elokuvan ensi-illan jälkeen. Kun vuoroni tuli, kuulin heidän juttelevan: "Rob, oletko väsynyt?", johon hän vastasi kyllä, ja sitten he lähtivät. Minä vain seisoin siinä ja ajattelin, ettäonko tämä joku vitsi? Neljäkymmentä naista Milwaukeesta saivat kuvansa, mutta en minä.

Nyt amerikkalaiset televisiopomot ovat pyytäneet tätä Twilight-fania jututtamaan Pattinsonia kameran edessä Breaking Dawn -elokuvan ensi-illassa myöhemmin tänä vuonna. Jennifer on jo suunnitellut pyytävänsä miestä syliinsä istumaan.

– Aion pyytää häntä puraisemaan minua! Pyydän ainakin hänet syliini istumaan. Sanon hänelle: "Istu alas ja kerro kaikki". Olen niin innoissani!

Saa nähdä mitä Pattinsonin Twilight-kollega ja tyttöystävä Kristen Stewartilla on siihen sanomista.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: Thesun.co.uk

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja