Jennifer Lopezin maailmankuulu peppu parrasvaloissa

American Idolia tuomaroinut ja maailman kauneimmaksi naiseksi hiljattain valittu Jennifer Lopez näyttää, että maailman kuuluisin peppu saa edelleen salamavalot välkkymään.

Jennifer Lopez esiintyi viikonvaihteessa Yhdysvalloissa Los Angelesin Staples Centerin Wango Tango -popmusiikkifestareilla, jossa hän esitti Lambada-rytmejä lainailevan hittinsä On The Floor.

Wango Tangon muita esiintyjiä olivat Ke$ha, Lupe Fiasco, T-Pain, Ne-Yo ja Pitbull, joista viimeksi mainitun kanssa myös J Lo esiintyi. Jenniferin esiintulo oli dramaattinen: hän nousi lavan uumenista esiin, ja sai laulettua vain ensimmäiset nuotit, kun hänen mikrofoninsa alkoi temppuilla, uutisoi hollywoodreporter.com.

– Me emme anna tämän masentaa meitä, emmehän? Kukaan ei pidättele tätä mamaa. Joku saa vielä potkut tänä iltana, Jennifer hauskuutti yleisöä esityksensä jälkeen.

Esityksen dramatiikasta huolimatta lehdistön huomio kuitenkin kiinnittyi Jenniferin esiintymisasuun ja lähinnä hänen maailmankuuluun takamukseensa. The Sun toitotti, että Jennifer osoitti, millä hän täyttää isot esiintymisareenat.

Kullan- ja hopeanhohtoisen esiintymisasun kuviointi muistutti hämähäkinseittiä, ja Jennifer oli kuin seksikäs hämähäkkinainen superkireässä puvussa.

MTV3/Helmi

Lähde: Hollywoodreporter.com, The Sun

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja