Jennifer Lopezin koti ihastuttaa - katso upeat kuvat!

Monipuolisesta lahjakkuudestaan tunnettu kaunotar hurmaa myös kodillaan, jonka raikas sisustus on yhtä aikaa moderni ja ajaton.

Vedensininen ja pastellisävyt eivät välttämättä ole suomalaisen sisustajan ykkösvalinta, sillä ne vievät ajatukset helposti 90-luvun alkuun.

Yhdistettynä mustan, harmaan ja valkoisen sävyihin ne tuovat huoneeseen kuitenkin eleetöntä eleganssia, kuten suosikkilaulajan uskomaton koti osoittaa.

Lopez on vastikään hankkinut uuden kodin Kaliforniasta, jonka somistuksesta on vastannut sisustussuunnittelija Michelle Workman.

– Halusimme Jenniferin kanssa huoneisiin eleganssia ilman konservatiivisia ja tunkkaisia huonekaluja, hän kertoo Veranda-lehden haastattelussa.

– Asunnosta löytyy useita harmaan eri sävyjä, ja me leikittelimme sillä. Nyt hänen kotinsa on ripaus 40-luvun mustavalkoisten elokuvien tunnelmaa, Workman jatkaa.

Jos ihastuit Jennifer Lopezin upeaan kotiin, voit jäljitellä tyyliä suosimalla perusvärejä: kermanvaaleaa, harmaan eri sävyjä ja tummaa puuta, jota piristetään hempeillä pastelleilla ja raikkailla värisävyillä. Luota kuitenkin vain yhteen tehosteväriin kerrallaan.

Kiinnitä huomiota myös yksinkertaisiin mutta säihkettä tuoviin yksityiskohtiin, kuten kristallikruunuihin ja erilaisiin kukka-asetelmiin. Leikittele myös materiaaleilla, sillä eri tuntuiset kankaat ja pinnat tuovat mielenkiintoa sisustukseesi.

Lähde: Hooked on Houses

Kuvat: Shutterstock

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja