Jennifer Lopez valittaa: Joudun treenaamaan enemmän!

Laulaja Jennifer Lopez myöntää, että timmin vartalon ylläpitäminen ei lasten saamisen jälkeen ole enää yhtä helppoa kuin aiemmin.

American Idol -sarjassakin tuomarina toimivan Jennifer Lopezin, 41, on nyt työskenneltävä kovemmin vartalonsa eteen ja vahdittava syömisiään tarkemmin kuin ennen kaksostensa syntymää.

– Olen aina ollut urheilullinen ja nauttinut siitä. Enkä ole koskaan ollut kova syömään, mistä on ollut minulle hyötyä, Lopez selittää.

Nyt kolmivuotiaiden Maxin ja Emmen syntymä muutti tilannetta.

– Sen jälkeen, kun sain vauvat, se on ollut rankempaa. Vartalo muuttuu. Ei liian radikaalisti, mutta minun pitää todellakin treenata rankemmin ja katsoa enemmän, mitä syön.

– Minun ei ole koskaan aiemmin tarvinnut tehdä töitä vatsani eteen – se oli ikäänkuin kovera, olin onnekas – mutta vauvojen jälkeen, minun täytyy (tehdä töitä). Minun todella täytyy tehdä töitä sen eteen.

Parhaimmaksi ominaisuudekseen Lopez nostaa ihonsa.

– Mistä pidän eniten? Se on vaikea kysymys. Luultavasti ihostani. Olen onnellinen ihostani – se on säilynyt hyvin.

Lopez ei tiedä, mitä tekisi, jos ulkonäkö alkaisi osoittaa rapistumisen merkkejä.

– En tiedä, turvautuisinko kauneusleikkaukseen. En tiedä, miltä minusta tuntuu, kun olen viisi- tai kuusikymppinen. Voin puhua vain itseni puolesta enkä tunne, että se on jotain, mitä haluaisin tehdä. Mutta kun asiat muuttuvat, voin ajatella eri tavoin. Säilytän oikeuteni muuttaa mieltäni, tähti sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja