Mainos

Jennifer julkaisi koskettavan viestin kaikille sinkkuäideille: ”En ymmärrä, kuinka te oikein pystytte siihen"

Kiireisen miehen vaimo ja kahden lapsen äiti haluaa osoittaa kunnioituksensa työlle, jota yksinhuoltajat tekevät – joka ikinen päivä. 

Äiti Jennifer Weedon Palazzon julkaisema Facebook-video on noussut suureen suosioon – ja hyvästä syystä. Nainen on omistanut ajatuksia herättävän videonsa kaikille niille äideille, jotka kasvattavat lapsensa yksin. 

– Tämä on viesti kaikille siellä oleville yksinhuoltajaäideille. Te teette ihmeellistä työtä. Kuinka tiedän tämän? No, te olette yksin, teillä on vähintään yksi lapsi ja olette silti elossa, nainen kertoo 2,8 miljoonaa katselukertaa saaneella videolla.

Yksinolo ja yksinhuoltajuus eivät ole sama asia

Vaikka Palazzo onkin naimisissa, miehen kiireinen ja maailmalle vievä työ on saanut aikaan sen, että välillä hänestä tuntuu, kuin hän olisi lastensa kanssa täysin yksin.

– Joskus ihmiset kysyvät, missä mieheni on, enkä edes tiedä, koska olen liian kiireinen yrittäessäni pitää nämä pienet ihmiset elossa. Minulla ei ole aikaa katsoa edes kalenteriin, äiti kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen myöntää kaikkien niiden hetkien, jotka hänen miehensä on poissa, tuntuvan hänestä rankoilta. Joskus arjen pyörittäminen tuntuu lähes ylivoimaiselta. Vaikka yksin lapsista huolehtiminen onkin rankkaa, Palazzo myöntää, että hänen tilanteensa ei ole mitään verrattuna siihen, mitä yksinhuoltajat joutuvat kokemaan. 

– Tiedän olevani onnekas, sillä vaikka kotonani olisikin kaaosta, jossain on aina olemassa joku, joka työskentelee kovasti meidän vuoksemme.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ja jos tämä tuki puuttuu, arjen pyörittäminen on taatusti monta kertaa vaikeampaa ja rankempaa. 

– Tämä on todella rankkaa, en ymmärrä, kuinka te oikein pystytte siihen, Palazzo toteaa.

Lähde: GoodtoKnow

***

6:30

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.