Jennifer Anistonin luottokampaajan niksit

Jennifer Anistonin luottokampaaja Michael Canale paljastaa, kuinka hankit parhaan hiusvärin ja saat sen kestämään. Kävit sitten kampaajalla tai loihdit uuden, upean värin hiuksiisi itse, näihin vinkkeihin kannattaa tutustua.

Hiustaiteilija Michael Canalella on kaksi omalla nimellään varustettua salonkia Beverly Hillsissä ja Malibussa, jossa hän tekee yhteistyötä hiusstylisti Chris McMillanin kanssa. Kovassa kampaamobisneksessä pyörii liuta julkkis-hiusstylistejä – ja sitten on Canale. Hän on Se Tyyppi, joka on luonut Jennifer Anistonin näyttävän hiuslookin. Hän on peräänkuulutetuin hiusguru, ei ainoastaan Hollywoodissa vaan koko Yhdysvalloissa. Se selittää myös sen, miksi hän reissaa San Diegoon, New Yorkiin ja Washingtoniin joka kuukausi tapaamaan asiakkaitaan.

1. Pese hiuksesi ennen kuin värjäät ne

– Hiusten värjääminen kannattaa tehdä puhtaisiin ja kuiviin hiuksiin. Lika, öljy ja niihin jääneet hiustuotteet hämärtävät todellisen hiusten värin ja kunnon. Silloin on vaikea arvioida, millä sävyllä hiukset kannattaa värjätä, Canale opastaa.

2. Muotoile hiuksesi ensin

Saadaksesi yhtä onnistuneen lopputuloksen kuin Jennifer Anistonin kullansävyinen sädekehä, muotoile ensin tukkasi kuten yleensä teet. Kampaajan on tiedettävä mitä kohtaa hiuksistasi kannattaa korostaa mahdollisimman luonnollisen vaikutelman luomiseksi.

– Jos sinulla on tapana suoristaa hiuksesi, älä jätä luonnonkiharoita valloilleen kun menet kampaajalle. Värjäystulos on erilainen riippuen siitä, kuinka olet viimeistellyt tukkasi, Canale kertoo.

3. Älä pese hiuksia kuumalla vedellä

Kuumuus avaa uloimman kerroksen hiuksistasi, missä värin pigmenttimolekyylit ovat.

– Hiuksen uloimman kerroksen vaurioituessa pigmentti heikkenee helpommin ja kun esimerkiksi ruskea väri heikkenee, sillä on tapana rapistua oranssiksi, Canale selittää. Suojellaksesi hiustesi upeaa väriä pese ne lämpimällä vedellä, älä kuumalla.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Marieclaire.com

Kuvat: GettyImages/AOP

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja