Jennifer Anistonin äiti menehtyi – ehtivät tavata vuosien välirikon jälkeen

Jennifer Anistonin äiti menehtyi 79-vuotiaana.

Frendit-sarjassa läpimurtonsa tehneen Jennifer Anistonin äiti Nancy Dow on kuollut 79-vuotiaana. Aniston kertoi suru-uutisesta lyhyessä People-lehdelle antamassaan lausunnossa keskiviikkona.

– Minä ja veljeni John ilmoitamme suuren surun saattelemana äitimme Nancy Dow'n kuolemasta. Hän oli 79-vuotias ja nukkui pois rauhallisesti perheen ja ystävien ympäröimänä pitkään jatkuneen sairauden uuvuttamana, 47-vuotias Aniston kertoo pyytäen samalla perheelleen sururauhaa.

Useiden jenkkimedioiden mukaan Dow kärsi vuonna 2011 halvauksesta, mitä seurasi toinen halvaus vain vuotta myöhemmin. Anistonin isästä John Anistonista Dow erosi jo tähden ollessa 9-vuotias.

Anistonin ja tämän äidin välien tiedetään olleet pitkään tulehtuneet, sillä Dow kirjoitti vuonna 1999 paljastuskirjan tyttärestään, minkä seurauksena Aniston katkaisi täysin välit äitiinsä. Aniston on lisäksi kuvaillut äitinsä olleen itseään kohtaan hyvin kriittinen. 

Kaksikko ei juuri ollut tekemisissä vuoden 2011 sairaskohtausten jälkeen, eikä Aniston myöskään kutsunut äitiään hänen ja Justin Therouxin häihin vuonna 2015.

InTouch Weeklyn mukaan Aniston ehti kuitenkin vierailla äitinsä luona vielä viimeisen kerran ennen tämän kuolemaa toukokuun puolivälin tienoilla. Viimeiseksi jäänyt tapaaminen oli tiettävästi äidin ja tyttären ensimmäinen kohtaaminen viiteen vuoteen.

Lue myös:

    Uusimmat