Jennifer Aniston paljastaa: Pidän tiiviisti yhteyttä ex-rakastajiini!

Jennifer Aniston paljastaa pitävänsä varsin tiiviisti yhteyttä entisiin rakastajiinsa. Tähden mukaan joka ikinen seurustelusuhde hänen elämänsä varrella on ollut tavalla tai toisella opettavainen, kirjoittaa digitalspy.co.uk.

Se ken vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään – ja sitä molempiin, joka unohtaa. Näyttelijä Jennifer Aniston, 42, paljastaa pitävänsä yhteyttä entisiin rakastajiinsa sekä seurustelukumppaneihinsa. Aniston ei muistele menneitä pahalla, vaan kertoo oppineensa kaikista suhteistaan jotakin.

– Minulla on ollut aivan upeita seurustelusuhteita. Kestivätpä ne pitkän aikaa tai eivät, ne kaikki olivat loistavia, Aniston kertoo Lookin haastattelussa. Tähden mukaan jokainen suhde on ollut opettavainen, tavalla tai toisella.

– Opin jokaisesta niistä jotakin. Tiedän että he olivat elämässäni jostain tietystä syystä ja olivat osa kohtaloani. Mielestäni on hyvä pitää heihin yhteyttä, Aniston perustelee.

Haussa luotettava ja lojaali kumppani

Koirarakas Jennifer Aniston on aikoinaan sanonut, että hän toivoisi löytävänsä kumppanin, jolla on samanlaisia piirteitä kuin hänen edesmenneellä Norman-koirallaan. Aniston painottaakin odottavansa ihannekumppanilta lojaalisuutta.

– Kaipaan luotettavuutta, tahdikkuutta, hauskuutta ja mahtavaa kaveria, jonka kanssa voi vain hengata.

Tätä nykyä näyttelijätär seurustelee näyttelijä Justin Therouxin, 39, kanssa: toukokuussa seurustelun aloittanut pari suunnittelee jo kovaa vauhtia yhteenmuuttoa. Parin on myös juoruttu menneen kihloihin.

Theroux on erityisesti tunnettu rooleistaan David Lynchin ohjaamista elokuvista Mulholland Drive sekä Inland Empire.


Lue lisää:


MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja