Jennifer Aniston lomailee bikineissä, mysteerimiehen syleilyssä – katso!

Jennifer Aniston viettää parhaillaan ansaittua lomahetkeä Meksikon auringon alla, Los Cabosin kaupungissa. Kuvaajien iloksi tätä vapaa-aikaa kuvankaunis Aniston kuluttaa suurimmaksi osaksi bikineissä, kertoo Daily Mail.

Paparazzien iloksi lomaileva Jennifer Aniston, 41, nauttii Meksikon auringosta ja uima-allastiloista suurimmaksi osaksi bikineissä. Suurta kohunpoikasta brittimedian keskellä aiheutti se, että Anistonin lilat bikinit eivät olleet kaikille uusi näky – näyttelijätär on ennenkin samoissa bikineissä keikistellyt, vuosi sitten.

Aniston vietti ystäviensä kanssa kiitospäivää ei-niin-perinteisesti Meksikossa, paossa New Yorkin viimalta. Aniston näytti nauttivan olostaan, hiukset vapaina ja ruskettuneena, drinkki toisessa kädessä. Nauravan naisen myös nähtiin halailevan tiuhaan tahtiin tuntematonta "mysteerimiestä".

Frendit-tähti ystävien keskellä

Meksiko on kyseiselle tähdelle tuttu lomakohde – Aniston on lomaillut siellä kymmeniä kertoja ystäviensä kanssa. Tähti juhli tuolla myös 40-vuotissyntymäpäiviääkin ystäviensä Sheryl Crown, Courteney Coxin ja Kathy Najimyn kanssa.

Lähde kertoo, että parhaillaan Aniston suunnittelee ostavansa loma-asunnon yhdessä Courteney Coxin kanssa.

– Jen on Courteneyn kallio tällä hetkellä. He ovat päättäneet ostaa loma-asunnon yhdessä – vain tytöille -periaatteella, lähde kertoo.

– Loma-asunnon pitää olla tilava, hyvin vartioitu ja sen tulee sijaita lähellä palveluja, kuten kylpylöitä, ravintoloita ja baareja, missä he yleensä käyvät.

Kuka uskoisi, että Aniston on jo 41-vuotias? Katso Anistonin bikinikuvat!

MTV3/Helmi

Lähde: DailyMail, celebrity-gossip.net, celebuzz.com

Kuva: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat