Jennifer Aniston ja Dita Von Teese: Kuumat tähdet paljastelumekoissaan, katso

Unohda pikkumustat! Keväällä ja kesällä biletetään seksikkäässä pienessä punaisessa, joka paljastaa naiselliset muodot.

Jennifer Aniston, 42, käänsi new yorkilaisten katseet ja sai salamavalot räiskymään pienessä punaisessa mekossaan, jossa hän mainosti uutta Lolavie-tuoksuaan. Jenniferin seksikästä lookia on ylistetty useissa kansainvälisissä muotiblogeissa aivan estoitta. Mekkoa on kuvailtu sihisevän kuumaksi, seksikkääksi ja leuat sijoiltaan pudottavaksi.

Jenniferin pikkupunaisen erikoisin yksityiskohta on rinnassa oleva uskalias ”kurkkausaukko”, joka sopii naiselle, jolla on hieman hillitympi povi. Jenniferin povella varustetulle naiselle se sopii, isompipoviselle asu voisi olla turhankin riski.

Punainen mekko on hyvä satsaus: se tuo vaihtelua ainaiseen pikkumustan käyttöön, eikä klassinen pikkupunainen vanhene. Jos et ole trendien perässä, valitse klassisesti leikattu pikkupunainen, esimerkiksi kurveja imarteleva kietaisumekko sopii useimmille vartalotyypeille.

New yorkilaisia hemmoteltiin oikealla punaisten mekkojen ilotulituksella tällä viikolla, sillä myös Dita Von Teese mittaili Manhattanin katuja ja omaa seksikästä vetovoimaansa punaisessa show stopperissa.

Ditan tyyli on viimeistelty upeilla aurinkolaseilla ja kauniilla vintagetyylisellä rintaneulalla.

Kumpi daami näytti kuumemmalta punaisessa mekossa? Kommentoi! Alla olevat kuvat suurenevat klikkaamalla.

Lue lisää:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja