Jennifer Aniston havittelee Bradley Cooperia itselleen?

National Enquirer -lehti väittää, että näyttelijä Jennifer Aniston on vain hyvillään Bradley Cooperin ja Renée Zellwegerin erosta.

Jenniferin Anistonin kerrotaan olleen surunmurtama, kun Bradley Cooper lopetti heidän romanssinsa lyhyeen liki kaksi vuotta sitten. Cooper siirtyi suoraan Anistonin sylistä näyttelijä Renée Zellwegerin kainaloon, mutta nyt sekin suhde on päättynyt. National Enquirerin lähteet kertovat Anistonin olevan iloinen uutisesta.

– Jennifer ei tunne lainkaan sympatiaa Renéetä kohtaan. Uskon, että hänen mielestään kyseessä on karman laki, sisäpiiriläinen paljastaa.

– Näen asian niin, että Renée pyyhälsi paikalle ja varasti Bradleyn häneltä (Anistonilta). Hän oli murtunut ja uskon, että hän on kihissyt vihasta siitä asti. Jen ei ole yleensä katkera ihminen, mutta olen varma, että hän nauttii siitä, etteivät asiat sujuneet Bradleyn ja Renéen välillä. Hän on jopa ottanut häneen (Cooperiin) yhteyttä eron jälkeen.

Cooperin kerrotaan olevan mielissään sinkkumarkkinoille palaamisesta, ja hänet on jo yhdistetty Sandra Bullockiin ja Jessica Bieliin. Sisäpiiriläiset eivät kuitenkaan pyyhi pois mahdollisuutta sovintoon Anistonin kanssa. Cooper deittaili tähteä vuonna 2009.

– Jenillä ja Bradleyllä synkkasi todella hyvin. Heidän välillään ei ole ainakaan Jenin puolelta mitään kaunaa, mutta en usko, että hän ikinä pystyi ymmärtämään, mikä häntä (Cooperia) veti Renéessä puoleensa. He näyttivät aina kömpelöiltä yhdessä eikä Bradley selvästikään ollut valmis sitoutumaan Renéeseen, lähde kertoo.

– Minun mielestäni Renée oli hyvin omahyväinen suhteestaan Bradleyyn alusta asti, ja Jen luultavasti ajattelee, että Renée sai, mitä ansaitsi. Nyt hän voi ehkä lämmitellä suhdettaan Bradleyn kanssa!

MTV3/Helmi

Lähde: celebitchy.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja