Jennifer Aniston avautuu vuosien terapiasta: Se oli hullua aikaa

Näyttelijä Jennifer Aniston kertoo turvautuneensa terapiaan erottuaan Brad Pittistä.

Näyttelijä Jennifer Aniston kertoo Hello!-lehdelle hakeneensa apua terapiasta erottuaan vuosia sitten Brad Pittistä. Anistonin ja Pittin viisi vuotta kestänyt avioliitto päättyi eroon vuonna 2005 Pittin rakastuttua Angelina Jolieen.

Aniston kertoo vaikeista ajoistaan Hollywood Reporterin haastattelussa. Terapiassa tähti kävi neljän vuoden ajan.

– Se oli hullua aikaa, meillä oli avioero ja kaikki käynnissä samaan aikaan. Opin paljon niiden neljän vuoden aikana, Aniston kertoo.

Vuosien opit palasivat näyttelijän mieleen myöhemmin, kun hänen terapeuttinsa menehtyi yllättäen sydänkohtaukseen.

– Kuultuani siitä muistan ajatelleeni, että vau – kaikkien keskustelujemme ansiosta pystyn suhtautumaan kaikkeen nyt tyynesti. Ne olivat inhimillisiä hetkiä.

Terapeutti opetti Anistonia pitämään puolensa ja ilmaisemaan myös suuttumuksen tunteita niiden patoamisen sijaan.

– Ennen inhosin yhteenottoja. Inhosin niitä. Ilmaisin vihaa passiivisesti, koska ajattelin, että vihan tunteista kuuluu vaieta. Nyt ymmärrän, ettei maailman tarvitse olla niin mustavalkoinen. Ei tarvitse olla joko hysteerinen muita pelottava ihminen tai vaihtoehtoisesti haudata päätään hiekkaan.

Tähti kertoo yrittäneensä päästä eroon myös tarpeestaan kontrolloida kaikkea. Terapia on auttanut, mutta hän tuskailee silti edelleen joutuessaan työskentelemään ammattitaidottomien ihmisten kanssa.

– Elämäni oli niin kaoottista nuoruudessani, että nykyään minulle on todella tärkeää, että elämäni on järjestyksessä. Silti joudun yhä joskus puremaan kieltäni, etenkin huonon ohjaajan kanssa. Joidenkin ohjaajien kanssa tuntuu siltä, että täytyy vain kärvistellä läpi, nainen sanoo.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja