Jenni Vartiaisen elämää kulissien takana - katso huikeat kuvat

24. elokuuta julkaistu valokuvakirja kertoo rehellisesti elämästä glamourisen kulissin takana.

Jenni Vartiainen – Tomuisella tiellä -valokuvakirja päästää fanit lähelle laulajatarta valokuvalinssin takaa kuvattuna. Valokuvaaja Kalle Björklid kiersi supersuositun Jenni Vartiaisen ja tämän bändin kanssa ympäri Suomea yhdeksän kuukauden ajan ja tallensi valokuviin hetkiä, jotka jäävät elämään ikuisesti.

Valokuvakirjan kuvissa piirtyy rehellinen tarina keikkaelämän arjesta, kaikesta siitä, mitä tapahtuu esiintymislavojen ulkopuolella.

Kuvissa nähdään kuinka Suomen suosituin naislaulaja joutuu korjailemaan meikkiään takahuoneen pisuaarin edessä. Valokuvaaja pääsee myös tallentamaan hetken, jolloin Jenni rentoutuu Tavastian suihkuhuoneen lattialla lomaa edeltävän keikan jälkeen.

Fanit pääsevät myös kurkkaamaan, mitä tapahtuu keikkabussissa jossain päin Suomen moottoriteitä. Kiireisen keikkailun lomassa on aikaa myös hullutteluun ja hassutteluun.

Kuvat ovat myös visuaalisesti erittäin näyttäviä ja Kalle Björklid on tallentanut ikimuistoisia hetkiä ja tunnelmia.

Jenni Vartiaisen faneja hemmotellaan valokuvakirjan lisäksi myös Seilissä-nimeä kantavalla DVD:llä, joka julkaistiin samaan aikaan kirjan kanssa.

Suosikkilaulajatar heittää tulevana sunnuntaina viimeisen keikkansa ennen pitkää keikkataukoa. Viimeinen keikka pidetään Helsingin Kansallisteatterin lavalla ja se lähetetään samanaikaisesti myös yhdessätoista Finnkinon teatterissa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat