Jenni Kokander säästeliäänä: Kynttilöillä kotiin romanttista tunnelmaa

Julkkikset energiansäästötalkoissa 8:24

Putouksen seitsemännen kauden näyttelijä Jenni Kokander vieraili tiistaina 6.10. Huomenta Suomessa puhumassa energiansäästöstä.

Tällä viikolla vietetään energiansäästöviikkoa. Huomenta Suomen haastattelussa ollut Jenni Kokander kertoi omista energiankäyttötottumuksistaan.

– Olen aika kehno energiansäästäjä. En ole koskaan miettinyt, ovatko valot turhaan päällä vai ei. Naapurit ovat kytänneet, että teillä on aina saunan valo päällä, saunotteko te koko ajan vai mitä? Kokander kertoo.

Perheensä kanssa rivitalossa asuva Kokander kertoo kiinnittäneensä huomiota energiansäästöön aivan viime aikoina.

– Tutkimme naapurin rouvan kanssa heidän energiankulutustaan ja huomasimme, että heillä on paljon alhaisempi energiankulutus kuin meillä.

Kokander kertoo tehneensä pieniä muutoksia kotinsa sähkönkulutuksessa. Kotona sammutellaan valoja ja suositaan kynttilöitä.

– Olemme polttaneet nyt syksyn pimeinä iltoina kynttilöitä, mikä on saanut aikaan romanttista tunnelmaa. Sitä olemme kyllä tehneet aiemminkin siten, että kynttilät ovat olleet päällä alakerrassa ja yläkerrassa on ollut kaikki valot päällä, Kokander naurahtaa.

Katso Jenni Kokanderin ja Juhani Tammisen Huomenta Suomen haastattelu jutun videolta.

Huomenta Suomi MTV3-kanavalla arkisin klo 06.25.

Putous alkaa MTV3-kanavalla 24.10. kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat