Mainos

Jenni Alexandrova kertoo Las Vegasin joukkoampumisesta blogissaan: "Yhtäkkiä ihmiset alkoivat huutaa ja juosta"

Juontaja Jenni Alexandrova kirjoittaa blogissaan kauhunhetkistä, joita hän koki puolisonsa Jussi Heikelän kanssa Las Vegasissa joukkoampumisen aikaan.

Jenni Alexandrova oli ampumisen aikaan puolisonsa Jussi Heikelän kanssa hotellilla syömässä muutaman kilometrin päässä ampumispaikalta. Pariskuntaa pidettiin evakuoituina hotellilla aamuneljään saakka, kunnes tilanteen voitiin todeta rauhoittuneen.

"Meidät ohjattiin salaiselle käytävälle"

Juontaja julkaisi blogissaan yksityiskohtaisen kuvauksen kokemuksistaan Las Vegasin joukkoampumisen aikaan. Hotellissa tunnelma oli äärimmäisen ahdistava, vaikka väki onnistuttiin evakuoimaan nopeasti.

– Ravintolan henkilökunta pyysi meitä kaikkia poistumaan keittiöön. Tungeksimme sinne ihmeissämme, kukaan ei oikein puhunut mitään, Alexandrova kirjoittaa.

– Meidät ohjattiin salaiselle käytävälle ja kerrottiin, että hotelli on suljettu. Kukaan ei pääsisi sisälle eikä ulos. Yläpuolellamme oli ammuttu. Ampujia oli useita ja he kiertäisivät edelleen hotelleissa tappamassa ihmisiä. Joku puhui konsertissa ampumisesta, toinen kertoi parinkymmenen kuolleen, yksi lateli listaa sadoista haavoittuneista, Alexadrova jatkaa.

Alexandrova soitti heti poikansa isälle, omalle isälleen, veljelleen ja äidilleen kertoakseen, että hän oli kunnossa.

– Akku läheni loppuaan, olimme epätietoisia kaikesta. Toivottavasti ovet pysyisivät lukossa, Alexandrova kirjoittaa.

– Yhtäkkiä ihmiset alkoivat huutaa ja juosta. Kaaoksen keskellä juoksimme vessoille suojaan. 

Tilanne rauhoittui vähitellen ja lopulta faktat tapahtuneesta saavuttivat Alexandrovan ja Heikelän. Aamuyöllä pariskunta pääsi palaamaan omalle hotellilleen. 

– Vihdoin aamuneljän aikaan hotellin ovet avautuivat ja pääsimme kävelemään omalle hotellillemme. Nukahdimme pariksi tunniksi ja heräsimme todetaksemme, ettei mikään ollutkaan unta. Jokainen tv-kanava kertoi kuvin ja paikalla olevien kommentein, että tämä todellakin oli totta.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja