Jen piti sukupuolenjulkistusjuhlat – unohti yhden hyvin oleellisen asian poikaystävästään!

Nainen piti sukupuolenjulkistusjuhlat – unohti yhden oleellisen asian poikaystävästään 0:19
Videolta näet poikaystävän reaktion!

Jen tajusi erehdyksensä nähtyään poikaystävän reaktion.

Raskaana oleva Jen Cowan, 23, on saanut osakseen TikTok-julkisuutta sen jälkeen, kun hän yllätti poikaystävänsä Baileyn paljastamalla tälle heidän lapsensa sukupuolen värikonfeteilla. Somehuomiota tuonut käänne oli se, että nainen oli unohtanut kumppaninsa olevan värisokea! Näin ollen konfettien väri ei paljastanut tulevalle isälle yhtään mitään.

Konfettien väri ei paljastanut isälle mitään

Kuudennella kuulla raskaana oleva Jen kertoo KameraOnelle, että hän oli järjestänyt pienen tilaisuuden poikaystävälleen, omille vanhemmilleen sekä eräille muille lähimmille perheenjäsenille. Sukupuolenjulkistushetki järjestettiin Jenin vanhempien olohuoneessa. Tuntia ennen H-hetkeä konfettitötterö täytettiin salassa, jotta uutinen yllättäisi muutkin.

Jen videoi hetken, jolloin Bailey sai tietää heidän tulevan pienokaisensa olevan tyttö. Kun mies posautti konfetit ilmoille, hän näytti hämmentyneeltä.

Silloin Jen hoksasi unohtaneensa, että Bailey oli värisokea. Hänen on vaikea erottaa mitään värejä toisistaan. Niinpä hän ei pystynyt päättelemään, minkä värisiä konfetteja ilmoille oli lentänyt. Jenin oli pakko kertoa asia suullisesti.

Jen julkaisi videon hämmentävästä hetkestä TikTokissa 7. tammikuuta. Sitä on katsottu siellä tähän mennessä yli kaksi ja puoli miljoonaa kertaa.

VIdeon tekstinä lukee vapaasti suomennettuna:

– Kun järjestän sukupuolenjulkistusjuhlan ja unohdan poikaystäväni olevan värisokea!

Niin arkipäiväinen asia pariskunnalle

Ison-Britannian Essexistä kotoisin oleva Jen kertoo, että he ovat vitsailleet tapahtuneesta paljon. He kertovat olevansa yllättyneitä myös siitä, miten paljon huomiota sen myötä he ovat sosiaalisessa mediassa saaneet.

Jenin mukaan Bailey on tottunut värisokeuteensa. 

– Hän ei miettinyt sitä yhtään ja minäkin ihan kokonaan unohdin sen!

– Kun konfetit lensivät, hän näytti hämmentyneeltä. En ensin tajunnut, mistä on kyse, mutta sitten muistin.

Jen kertoo poikaystävänsä olevan todella rento tyyppi, eikä hän usko tämän olleen tilanteesta vaivautunut. 

– Nyt se naurattaa meitä molempia, Jen sanoo.

Hän sanoo, että he olivat kumpikin olleet varmoja, että tulossa olisi poika. Jen miettiikin, että hänelle tieto tyttärestä saattoi olla suurempi yllätys kuin Baileylle.

Pikkuisen on määrä syntyä 25. huhtikuuta. 

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat