Mainos

Jeltsinin työintoa hillitään

Venäjän presidentti Boris Jeltsin piipahti tiistaina Kremlissä töissä, mutta palasi sitten takaisin Barvihan klinikalle, jossa häntä on hoidettu virustulehduksen takia.

Jeltsin työskenteli tiistaina vain kolme tuntia lääkärien suosituksesta. Jeltsin itse kiirehti töiden aloittamista täydellä teholla, mutta lääkärit toivoivat, että toipilasaikaa jatkettaisiin vielä jonkin aikaa. Jeltsinin lehdistöedustajan Sergei Jastrzhembskin mukaan töihin palaaminen on presidentille parasta "lääkettä" ja siksi päädyttiin kompromissiratkaisuun.

Jeltsin tapasi tiistaina mm. Kremlin hallintoneuvoston johtajan, Valentin Jumashevin, ja keskusteli vuosittaisen parlamenttipuheensa valmisteluista.

Jeltsin esiintyy myös televisiossa perinteisen uudenvuoden puheen merkeissä. Uudenvuoden aaton hän viettää perheensä kanssa, Jastrzhembski luetteli Jeltsinin tulevaa ohjelmaa. Hän arveli Jeltsinin pitävän myös parin viikon loman ensi vuoden alkupuolella, mutta asiasta ei ole vielä tehty virallista päätöstä.

Jeltsin määrättiin Barvihan parantolaan 10. joulukuuta sen jälkeen kun hänen kerrottiin vilustuneen Ruotsin-vierailulla joulukuun alussa.
(STT-AFP-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.