Mainos

Jeltsin työskentelee

Presidentti Boris Jeltsinin aktiivisuus on lisääntynyt merkittävästi ja hän on alkanut työskennellä asiakirjojen parissa, kerrottiin Kremlin lausunnossa tänään. Jeltsin joutui keuhkokuumeen vuoksi sairaalaan keskiviikkoiltana.

Lebed uskoo pääsevänsä presidentiksi

Kenraali Aleksandr Lebed uskoo vakaasti, että hänestä tulee Venäjän seuraava presidentti. Lebed sanoi tänään olevansa varma siitä, että maassa järjestetään ennenaikaiset vaalit presidentti Boris Jeltsinin sairauden takia ja että hän voittaa ne.
-Haluan presidentiksi ja minusta tulee presidentti, suorasukaisena tunnettu kenraali sanoi Venäjän televisiossa.

Kysymykseen uskooko hän, että maassa pidetään jo nyt vaalit Jeltsinin sairauden vuoksi, hän vastasi yksinkertaisesti "kyllä". Lebed, 46, on entinen Venäjän turvallisuusneuvoston sihteeri, jonka Jeltsin erotti virastaan. Hän sai kolmanneksi eniten ääniä viime kesäkuun presidentinvaleissa, ja Venäjällä monet uskovat, että hänestä todella tulee maan seuraava presidentti.

Lebed sanoi, että huono terveys on henkilökohtainen murhenäytelmä, mutta Venäjällä henkilökohtaisesta murhenäytelmästä on tullut koko maan tragedia. Maassa ei ole toimivaa johtoa samaan aikaan kun kaikenlaisia kriisejä paljastuu. Vain tiukka ja luja johto voi pelastaa tilanteen, hän sanoi. Toinen vaihtoehto on Lebedin mukaan yhteiskunnallinen sekasorto.
(STT-Reuter)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.