Mainos

Jeltsin: Lämpöä talveksi

Presidentti Boris Jeltsin kehotti venäläisiä valmistautumaan kovaan talveen, mutta vakuutti hallituksen tekevän parhaansa, jotta pakkasella riittäisi kotitalouksille sähköä, kaasua ja lämmintä vettä. -Ensi talvesta on ennustettu tavallista kylmempää, mutta toivon, että teidän kodeissanne on tavallista lämpimämpää, Jeltsin sanoi viikoittaisessa radiopuheessaan.

Puhe heijasteli sitä "isoisämaista" asennetta, jonka Jeltsin on omaksunut yrittäessään voittaa puolelleen kommunisteja ja muita poliittisia ryhmiä vastustavat laajat kansanjoukot.

Poliittinen vakauskin säilyy Jeltsinin mukaan varmemmin, jos ihmisten ei tarvitse palella. Hän kertoi paikallisten viranomaisten vakuuttaneen, että vesi-, sähkö- ja lämpöverkostojen korjaustyöt ovat sujuneet kunnissa tänä vuonna aikataulun mukaisesti ja polttoainetta on kerätty varastoihin.

Presidentti uskoo, että ensi talvesta tulee venäläisille parempi kuin vuosiin myös siksi, että Venäjä "omistautuu vuosi vuodelta vähemmän vallitseville aatteille ja kiinnittää enemmän huomiota tavallisten ihmisten tarpeisiin".
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.