JbDubs säväyttää säärillään – katso herkullinen video!

Ballerina-dj JbDubsin sääriä saattaisi Beyoncékin kadehtia. Katso monilahjaisen miehen musiikkivideo!

Julkkisbloggari Perez Hilton ylisti jokin aika sitten blogissaan JbDubsin musiikkivideota tähän tyyliin:

Beyoncé tulee rakastamaan tätä videota! Tai ehkä hän tulee vain superkateelliseksi heidän SÄÄRISTÄÄN!

JbDubseli James Whiteside on Bostonin baletin päätanssija. Hän kirjoittaa, tuottaa ja esittää omaa musiikkiaan sekä suunnittelee koreografiat esityksiinsä. Erityisesti pop-, hiphop- ja dancemusiikkiin tykästyneen miehen debyyttialbumi kantaa nimeä Free To Love. Nyt 26-vuotias Whiteside aloitti Bostonin baletissa 17-vuotiaana. Mistä miehen alter egossa, JB Dubsissa, on kyse?

– JB Dubs tulee koko nimestäni: J-kirjain Jamesista. B-kirjain Brucesta ja Dubs sukunimestäni Whiteside. (W-kirjain voidaan lausua teksasilaisittain "dubbya".) Hän on alter egoni, jonka kautta kirjoitan, luon, teen ja miksaan musiikkia. Minulla on asunnossani pieni studio, jossa työstän musiikkiani. Musiikki on minulle hyvin tärkeä elementti – ei ainoastaan työssäni, vaan siinä, kuka olen identiteetiltäni, Whiteside kertoi Styleboston.tv:n haastattelussa huhtikuussa 2011.

Whiteside kertoo uppoutuvansa mielellään uusiin asioihin, sen sijaan, että olisi ainoastaan tanssija.

– Minun on sanottava, että mahdun kyllä moneen stereotyyppiseen, pintapuoliseen visioon ballerinasta: olen avoimesti homoseksuaali, rakastan muotia, taidetta ja olen toisinaan aika mukavuudenhaluinen (nauraa). Arvostus muotia, kauneutta ja taiteita kohtaan on mielestäni ehdoton juttu siinä, mitä teen tanssijana. Meillä kaikilla on omat kummalliset ja erilaiset luonteenpiirteet, jotka tekevät meistä kiinnostavan, Whiteside kuvailee.

JbDubsin I Hate My Job -videolla ei voi olla tuijottamatta miesten näyttäviä sääriä, mutta mikä mahtaa olla Whitesiden lempiosa omasta vartalosta?

– Me tanssijat olemme hyvin tietoisia kehostamme ja alastomuus tai paljastavat asut eivät ole ongelma. Olen ylpeä kaikesta työstä, jota olen saanut tehdä ja siitä, että se on noteerattu. Lempikohta vartalostani? Pääni. Heh, kunhan pilailen. Minulla on melko kiva peppu, Whiteside vastaa.

MTV3/Helmi

Kuva: Kuvakaappaus YouTube-palvelusta

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja