Mainos

Jazz-syksyn käynnistäjä: Jarmo Savolaisen John's Sons

Kansainvälisestikin menestyneen pianisti-säveltäjä Jarmo Savolaisen JOHN'S SONS -yhtye käynnistää Jazzliiton syksyn kiertuekauden. John's Sons ja hollantilainen trumpetisti Eric Vloeimans aloittavat kiertueensa Jumo Jazzclubista keskiviikkona 12.9.

John's Sons on konsertoinut runsaasti ulkomailla. Esiintymisiä on kertynyt runsaat 20 kappaletta kuudessa eri maassa, mm. Northsea Jazzfestivaalilla viime kesänä. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen Suomen kiertue.

Savolaisen ja Vloeimansin lisäksi kokoonpanossa soittavat basisti Uffe Krokfors ja rumpali Markku Ounaskari. Vuosi sitten yhtye julkaisi Grand Style nimisen albumin. Se on Savolaisen kymmenes omalla nimellä julkaistu levy ja useiden arvioiden mukaan hänen parhaansa. Grand Style ja Savolaisen aikaisemmat levyt ovat keränneet runsaasti kehuvia arvosteluita joka puolella maailmaa. Asiaan on vaikuttanut myös se, että neljä viimeisintä levyään Savolainen on tehnyt hollantilaiselle A-Recordsille, jolla on kansainvälisesti edustava jakelu.

John's Sons & Eric Vloeimans syyskauden avauskiertueella 12.-22.9.:

12.9. HELSINKI Jumo Jazzclub 13.9. JYVÄSKYLÄ Jazz-Bar 14.9. RAAHE Raahen Hovi 15.9. HÄMEENLINNA Hälläpyörä 19.9. RAISIO Martinsali, klo 19.00 22.9. KUOPIO DNA Jazzklubi

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.