Mainos

Jaycee-tutkinnassa edistytty

Tässä talossa kidnapattu tyttö Jaycee Dugard asui. Sheriffit ovat eristäneet talon.

18 vuotta unohduksissa ollut takapiha Kalifornian Antiochissa on nyt yksi maailman tiukimmin seuratuista ja seulotuista takapihoista. Poliisi on kertonut ensimmäisestä löydöstään sen jälkeen, kun suuretsintä aloitettiin. Sieppaaja Phillip Garridon naapurin pihalta on löytynyt pieni luunpala.

Poliisi ei tiedä onko luu ihmisen vai eläimen ja on vienyt luun tutkittavaksi. Garrido on ilmeisesti asunut naapurin pihalla vajassa sen jälkeen, kun talo jäi tyhjilleen naapurin muutettua pois.

Vuonna 1991 siepatun Jaycee Lee Dugardin ja hänen tyttäriensä asuntona olleen teltta- ja vaja-alueen ympäristöä sekä naapurin pihaa on haravoitu, kaivettu ja kuvattu muutaman päivän ajan. Myös poliisikoirat ovat paikalla etsimässä todistusaineistoa.

Jaycee synnytti vankeutensa aikana Garridolle kaksi tytärtä, jotka ovat nyt 11- ja 15-vuotiaat.

Epäillään myös murhista

18 vuotta sitten kotikadultaan 11-vuotiaan Jaycee Lee Dugardin siepannutta Phillip Garridoa epäillään myös useista murhista.

Yhden teorian mukaan hän olisi murhannut useita prostituoituja, joiden ruumiit voivat olla haudattuina alueelle. Toisaalta Garridoa epäillään kolmen pikkutytön kaappauksesta ja murhasta. Tytöt katosivat pian sen jälkeen, kun mies pääsi ehdolliseen vapauteen vuonna 1988. Nuorin tytöistä oli nelivuotias.

Alue on tiheän pensaikon peitossa. Tämä on yksi syy siihen, miksi kolmikon olemassaoloa ei havaittu 18 pitkän vuoden aikana. Naapuri teki kerran ilmoituksen poliisille pihan mahdollisista asukkaista, mutta paikalle menneet poliisit eivät löytäneet tuolloin salaista takapihaa.

Naapurin takapihalta löytyi luu, kertoo poliisi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.