Jättikö tyttöystävä David Hasselhoffin?

David Hasselhoff ja Hayley Roberts nähtiin juuri yhdessä onnellisen näköisenä, mutta nyt miehen Twitter-päivitys kertoo jotain ihan muuta.

Puolen vuoden ajan David Hasselhoff, 59, ja Hayley Roberts, 31, ovat olleet erottamattomia ja heidät on nähty rakastuneen näköisinä yhdessä viimeksi tällä viikolla. Kuitenkin Hasselhoffin eilisen Twitter-päivityksen mukaan nainen olisi jättänyt tämän.

– So Hayley Roberts Has dumped me (suom. No niin, Hayley Roberts on jättänyt minut).

Uutinen tuli julki vain päivä sen jälkeen, kun pari oli nähty yhdessä Lontoossa Clinton's Celebrity Fastcard -tapahtumassa. Hasselhoffin edustajaa ei ole vielä tavoitettu kommentoimaan asiaa.

Ilmassa oli merkkejä siitä, ettei Roberts ollut vielä valmis sitoutumaan Hasselhoffin kanssa. Huhujen mukaan vaaleaverikkö on jättänyt tähtiä ennenkin lyhyen ajan jälkeen, kuten jalkapalloilija Dwight Yorken ja laulaja Enrique Iglesiasin.

Viime kuussa Hasselhoff vihjasi, että olisi valmis menemään naimisiin kolmannen kerran. Mies on myös kertonut kosineensa Robertsia jo muutamaan otteeseen, mutta vielä ei ole sormusta kaunottaren sormessa näkynyt. Hasselhoffilla on kaksi tytärtä edellisestä avioliitostaan.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja