Jättikö miesystävä povipommi Katie Pricen?

Povipommin suhde argentiinalaisen miesystävän kanssa on amerikkalaislehden tietojen mukaan päättynyt.

Povipommi Katie Price paljasti Daily Mirror -lehden mukaan eronneensa miesystävästään Leandro Pennasta. Eron syyksi povipommi kertoi pariskunnan välisen kielimuurin. Espanjankielinen Penna ei tuntenut oloaan kotoisaksi Britanniassa.

– Heidän suhteensa on ohi. Totuus on se, että Leandrolla oli koti-ikävä ja hänellä oli eristynyt olo Iso-Britanniassa, erossa perheestään ja läheisistään, Pricen lähipiiriin kuuluva tuntemattomana pysyttelevä lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Lähteen mukaan Penna halusi päättää seitsemän kuukautta kestäneen suhteen. Pricen kerrotaan pettyneen Pennan päätökseen.

– Leandro halusi päättää suhteen, mutta Katie oli eri mieltä. Hänellä oli apunaan kääntäjä, jolla hän kertoi Katielle tunteistaan puhelimessa ja ilmoitti, että hänen olisi parempi palata kotiin, lähde kertoi.

Pennalla ei ollut Britanniassa lainkaan töitä, joten mies on elänyt käytännössä Pricen varoilla. Miehen lähipiirin mukaan hän haaveilee työpaikasta kotimaassaan.

– Hän päätti palata Argentiinaan perheensä luokse. Hän alkaa etsiä töitä, lähde jatkoi.

Viime viikolla pariskunta puhui vielä avoimesti avioitumishaaveistaan. Lähteiden mukaan Pricen ja Pennan parisuhde on kuitenkin ollut vaakalaudalla jo viikkojen ajan.

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lähde: Daily Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja