Jätti kylmäävän Facebook-viestin: Nuoren hammaslääkärin ruumis löytyi matkalaukusta – ex-poikaystävä kuoli hetkeä myöhemmin auto-onnettomuudessa

Australialainen hammaslääkäri puukotettiin kuoliaaksi ja hänen ruumiinsa sullottiin matkalaukun sisään. Murhatun naisen entinen poikaystävä kuoli hetkeä myöhemmin auto-onnettomuudessa.

Nyt naisen perhe miettii, mikä johti selittämättömään tragediaan.

Naista oli puukotettu useita kertoja ennen kuin hänen ruumiinsa laitettiin matkalaukkuun. Matkalaukku löytyi hänen omasta autostaan, joka oli hylättynä tien varressa.

Poliisi uskoo, että naisen entinen poikaystävä murhasi tämän. Molemmat työskentelivät hammaslääkärinä.

– Hän oli ihana ihminen, ihana tyttö. Vaatii paljon tulla hammaslääkäriksi, ja hän teki sen. Hänen perheensä on hyvin ylpeä tyttärestään, perheen tuttu Navniit Anand sanoo.

Entinen poikaystävä tappoi itsensä

32-vuotias nainen nähtiin viimeisen kerran kahden aikaan aamulla pikaruokaravintolassa. Poliisi uskoo hänen yöpyneen läheisessä hotellissa. Seuraavana aamuna nainen soitti perheelleen ja sanoi aikovansa palata kotiin aamiaisen jälkeen.

Samana iltana hänet ilmoitettiin kadonneeksi.

Vuorokautta myöhemmin naisen entinen poikaystävä kuoli auto-onnettomuudessa, jonka hän ilmeisesti aiheutti itse ajamalla vastaan tullutta kuorma-autoa päin.

Hän oli julkaissut Facebookissa kuvan entisestä tyttöystävästään hetkeä aiemmin. Kuvan yhteyteen hän kirjoitti ”Näen sinut taas joku päivä, ja jatkamme siitä mihin jäimme enkelini”.

Poliisilla on edelleen monia kysymyksiä, joihin he yrittävät saada vastauksen, kuten miksi nainen tapasi entisen poikaystävänsä, mitä tapahtui sen jälkeen, kun hän oli viimeistä kertaa yhteydessä perheeseensä ja missä hänen kimppuunsa hyökättiin.  

Lue myös:

    Uusimmat