Mainos

Jätetty Playboy-keisari: En ymmärrä, mikä meni pieleen

Hugh Hefner ei osannut arvata, että hänen morsionsa aikoo karata. Mies on kuitenkin saanut valtavasti tukea ystäviltään.

Jätetty HughHefner ei arvannut, että hänen morsionsa CrystalHarris aikoo jättää hänet, kertoo digitalspy.co.uk. Harris jätti tulevan aviomiehensä, Playboy-keisari Hugh Hefnerin vain pari päivää ennen suunniteltuja häitä.

Haastattelussa RyanSeacrestin Harris selvitti, ettei avioliitto ollut oikea ratkaisu, koska hän ei ole "elänyt rauhassa itsensä kanssa" viime aikoina. 85-vuotiasta Hefneriä tunnustus ei ole auttanut. Mies ilmoitti Twitterissä, ettei tiedä, mikä meni pieleen.

– Crystal oli Ryan Seacrestin haastattelussa ja selitti tilanteen, mutten silti ymmärrä. En arvannut tätä, mutta olen onnellinen, että asiat menivät pieleen avioliittoa eivätkä sen jälkeen, Hefner totesi.

"Todella liikuttava kokemus"

Hefnerin mukaan Crystalin läheinen ystävä Annakaan ei arvannut, että Harris aikoo lähteä. Anna onkin ollut Hefnerin tukena eron jälkeen.

Myös Hefnerin muut ystävät, kuten Playboy-pupunakin tunnettu Holly Madison, ovat pitäneet huolta miehestä.

– Holly kävi toivottamassa minulle kaikkea hyvää. Tuen ja kiintymyksen valtava hyökyaalto on todella liikuttava kokemus, Hefner kuvasi.

MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.