Jasmiina Yildizin syöpähoidot loppuivat: "Nyt odotellaan tuloksia"

Jasmiina Yildiz kertoo somessa olevansa kiitollinen, ylpeä ja onnellinen siitä, että hänen kehonsa jaksoi  hoidot.

Big Brother Suomi -voittaja ja podcast-juontaja Jasmiina Yildiz, 26, kertoo Instagram-tilillään, että hänen syöpähoitonsa ovat tulleet päätökseensä.

Yildiz kertoi maaliskuussa Nikotellen-podcastin jaksossa sairastuneensa kohdunkaulan syöpään. Jakson ilmestymisen jälkeen hän sai lisää järkyttäviä uutisia, kun lääkärit kertoivat syövän levinneen reiden imusolmukkeisiin ja kohdun viereisiin kudoksiin.

Yildiz kuvailee perjantaina 31. toukokuuta jakamassaan Instagram-postauksessa, että matka on ollut pitkä ja hänen elämänsä raskain.

– Nyt odotellaan tuloksia, sillä hoidot vaikuttavat kehossa lähes puoli vuotta. Olen kiitollinen, ylpeä ja onnellinen, että mun keho jaksoi tän kaiken. Mielen päällä on paljon käsiteltävää ja nyt on aika huoltaa, rauhoittua ja keskittyä siihen. Niin paljon tapahtumia, niin lyhyessä ajassa, vaikka tämä aika on tuntunut mulle siltä, että se on pysähtynyt, Yildiz kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Yildiz jatkaa tekstiään kertoen, että on sairastumisensa myötä oivaltanut elämän rajallisuuden ja sen, millä on oikeasti väliä.

– Arvosta arkea, sitä kun tuntuu, että sulla on tylsää tai sitä, kun tuntuu, että elämässä "ei tapahdu mitään", silloin kaikki on hyvin, hän kirjoittaa.

– Nyt otan happea, rauhoitun, teen asioita mitä oon ikävöinyt puolen vuoden ajan ja opettelen rakastamaan elämää enemmän kuin koskaan, hän päättää tekstinsä.

Yildizin syöpähoidot alkoivat huhtikuun alussa. Hän kertoi huhtikuun lopussa Instagramissa, että hänen sairauttaan hoidettiin sädehoidoilla, sytostaattitiputuksilla sekä brakyhoidolla. Brakyhoidolla tarkoitetaan sisäistä sädehoitoa. 

Lue myös:

    Uusimmat