Mainos

Jaskari ei palaa puoluesihteeriksi

Kokoomuksen entistä puoluesihteeriä Harri Jaskaria epäillään neljästä laittomasta uhkauksesta, kolmesta pahoinpitelystä sekä parituksesta. Jaskari ei palaa enää tehtäviinsä saamansa negatiivisen julkisuuden vuoksi. Jaskari sanoo MTV:n uutisille olevansa surullinen, että julkisen paineen takia asiassa ei voitu odottaa syyttäjän ratkaisua.

Kokoomuksen puheenjohtajan Jyrki Kataisen mukaan Harri Jaskarilla ei ole julkisen kohun vuoksi enää mahdollisuuksia palata puoluesihteerin tehtäviin.

Katainen kertoo keskustelleensa asiasta Jaskarin kanssa, joka on tehnyt saman johtopäätöksen. Jaskarin mahdollisesta eduskuntavaaliehdokkuudesta tehdään päätös vasta syyteharkinnan valmistuttua.

Jaskaria koskevan rikosepäilyn esitutkinta valmistui tänään. Poliisin esitutkintapöytäkirjassa Jaskaria epäillään neljästä laittomasta uhkauksesta, kolmesta pahoinpitelystä sekä parituksesta. Esitutkinta-aineisto lähtee tänään syyttäjälle.

Jaskari on kiistänyt syyllisyytensä mihinkään rikokseen.

Jaskari odottaa syyttäjän päätöstä luottavaisin mielin

Jaskari sanoo MTV:n uutisille olevansa surullinen, että julkisen paineen takia asiassa ei voitu odottaa syyttäjän ratkaisua. Hänen mukaansa se olisi ollut oikeudenmukaista.

Jaskari sanoo kuitenkin puoluesihteerin tehtävän olevan siinä määrin julkinen, että edellytyksiä tehtävään palaamiseen kohun jälkeen ei nyt ole.

Jaskari kertoo odottavansa syyttäjän päätöstä luottavaisin mielin. Mikäli ratkaisu on hänen kannaltaan myönteinen, Jaskari aikoo pyrkiä Pirkanmaalta kansanedustajaksi kaikin voimin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.